top of page
  • Foto van schrijverLevi Gawi

PERSONAL TRAINING – ZONDER HERSTEL GEEN PROGRESSIE

Bijgewerkt op: 22 jun. 2022In mijn trainingen staat herstel voorop. Want als je goed beweegt dan heeft dat een positief effect op hoe jij je voelt. Het gaat om de kwaliteit van bewegen en de positieve effecten die dat heeft op jouw kwaliteit van leven. Daarom zal ik als personal trainer altijd open en eerlijk zijn als het gaat om realistische doelen. Dus ook als iets niet realistisch is.

Om jouw trainingsprogramma zo optimaal mogelijk op te stellen ga ik als volgt te werk:


Persoonlijke programmering

We gaan samen rustig aan de slag en ondertussen kijk ik naar hoe jij beweegt. Ik bekijk je belastbaarheid en we bespreken je doelen. Dit is de basis voor jouw persoonlijke programmering. Die programmering bestaat uit diverse krachttrainingen en cardio oefeningen. Allemaal afgestemd op jouw niveau en naar jouw kunnen.


Herstel en progressie

Samen testen we, ‘finetunen’ en overleggen we. Net zolang tot het trainingsplan optimaal op jou is afgestemd. Ik werk met jou. Een mens. En mensen zijn complex. Daarom heeft het optimaliseren van de programmering voor mij prioriteit. Want dat zorgt dat we jouw lichaam niet te zwaar belasten en het ruimte geven voor herstel. Want zonder herstel, geen progressie. En er is voor iedereen progressie mogelijk, ook voor jou!


Regelmatige trainingssessies

Tijdens de regelmatige trainingssessies staat de uitvoering van de oefeningen en bewegingen boven het gewicht waar je mee traint. Het gaat erom zo kwalitatief mogelijk te leren en blijven bewegen. We blijven aandacht houden voor jouw manier van bewegen en stellen je programmering bij als jij daaraan toe bent.


Een sterker wordend lijf, is een sterk wordende geest! Doe je mee?
Voeding en fysiek herstel

Je voeding is van grote invloed op je herstel na het sporten. Het is dus belangrijk om op de juiste manier te eten als je intensief traint. Voor een optimaal resultaat van de trainingen is het belangrijk om je eetgedrag aan te passen. Als geschoold voedingscoach help ik je graag met het opstellen van een persoonlijk plan om het beste uit jezelf te halen!
7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page