top of page
  • Foto van schrijverLevi Gawi

EETGEDRAG COACHING - WAT WORDT ER VAAK OVERGESLAGEN?

Bijgewerkt op: 22 jun. 2022Als eetgedrag coach kijk ik naar verbinding tussen eetproblematiek, zelfliefde, vrouwelijkheid en fitness. Door met jou te praten over jouw ervaringen, wensen en doelen, brengen we samen in kaart wat jij nodig hebt en wat je aankunt. Zodat ik jou naar de beste versie van jezelf help groeien, voor altijd!


Zo ga ik te werk:


Vrijblijvend intakegesprek

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek leren we elkaar kennen. Want bij coaching is transparantie belangrijk. Jij moet je vrij voelen om tijdens onze gesprekken alles te kunnen bespreken. Want jij staat voorop!

Wensen en doelen bepalen

Voelt het goed? Dan gaan we na het intakegesprek kijken naar jouw eetpatroon, je relatie met voeding en naar wat je nodig hebt. In persoonlijke en soms confronterende gesprekken gaan we samen ontdekken jij wat je écht wilt. Waar sta jij voor, zodra jouw leven niet meer in het teken staat van voeding en je spiegelbeeld?
Persoonlijk plan

Als we alles in kaart hebben stel ik een flexibel en persoonlijk plan voor je op. Dit is voor iedereen anders, want ieder lichaam werkt anders. Het plan komt te staan in een online omgeving, zodat je het ieder moment van de dag kunt inzien.


Coaching gesprekken

Omdat ieder lichaam anders werkt en ieder mens anders is, is het belangrijk om met elkaar in gesprek te blijven. Daarom voeren we regelmatig coaching gesprekken via Zoom of Whatsapp-video en bespreken we wat werkt en wat niet werkt. We stellen het plan bij als dat nodig is! Contact via WhatsApp kan tussentijds zoveel als jij nodig hebt.

Change of mindset

Zo bewandelen we samen het pad waarin jij gaat voor een gezondere relatie met voeding en meer zelfvertrouwen. Leer je om te luisteren naar je lichaam, de dieet-mindset los te laten en je zelfbeeld los te koppelen van je fysiek. Je zult zien dat het resultaat dan vanzelf volgt!
Wil jij ook de beste versie van jezelf worden? Je weer goed voelen en in je kracht staan? Het kan! Met de juiste stappen leer je om niet meer te denken in ‘goed of fout’, maar om te genieten van eten. Zonder je slecht te voelen en met liefde en compassie voor jezelf.


Je mentaal en fysiek beter voelen. Daar gaan we voor!

Bewegen en gezondheid

Om je goed te voelen is het ook belangrijk om goed te bewegen. En dat betekent echt niet altijd dat je los moet met zware trainingsschema’s en uitputtende workouts. Als personal trainer kijk ik namelijk naar wat jouw belastbaarheid is en wat er wél mogelijk is. Trainingssessies in combinatie met eetgedrag coaching kan zorgen dat jij je doelen nog sneller behaald!22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page