top of page
gym

OVer

Sportfanaat, ervaringsdeskundige en vrolijke chaoot. 

Vier tot vijf dagen per week vind je mij in de sportschool. Daar heb ik plezier in. Net als dat ik gek ben op een feestje en graag uiteten ga. Maar mijn werk is mijn absolute passie! In mijn vrije tijd ben ik vaak nog extra aan het studeren om zoveel mogelijk waarde aan mijn cliënten te kunnen geven. Want voor hen wil ik de persoon zijn die ikzelf eigenlijk nodig had in de periode dat ik kampte met een eetstoornis. 

 

Ik ben fan van zelfontwikkeling en kijk dus graag naar wat wél kan. Nieuwe dingen proberen en successen omzetten in duurzame verandering. Daarbij vind ik het belangrijk dat ik me goed voel, maar vooral dat mijn cliënten zich goed voelen. Zodat we samen vooruitgaan. O ja, ik heb ADHD. De chaos die dat soms met zich meebrengt, zorgt voor de nodige humor tijdens mijn sessies!

Om als voedingscoach aan het werk te kunnen, heb ik de opleiding en EIQ Nutrition succesvol afgerond en diverse cursussen gedaan. Ook heb ik de opleiding tot Personal Trainer bij Milo Education afgerond en ben dus gecertificeerd personal trainer. Wil je meer over mij weten? Neem gerust contact op!

Kus Jamie 

image4.jpeg

Blog

bottom of page